NORSK NETTBUTIKK • FRI FRAKT OVER 500 KR

0

Handlekurven din er tom

PAKKETILBUD
 • Kjøp til hele familien og spar!

 • HERRESOKKER
 • DAMESOKKER
 • Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Personvern

  Personvernserklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp på www.strompe.no 
  STRØMPE selger ikke opplysninger videre til en tredjepart og lagrer kun nødvendig informasjon.

  Personlig informasjon vi samler inn
  Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, mens du blar gjennom nettstedet, samler vi inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

  Vi samler inn Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  • "Informasjonskapsler" eller cookies er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert IP-adressen din, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslett.
  • "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du bla gjennom nettstedet.

  I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadressen, leveringsadressen, betalingsinformasjonen din, e-postadressen din og telefonnummeret ditt. Vi refererer til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

  Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Ordreinformasjon.

  Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
  Vi bruker generelt Ordreinformasjonen vi samler inn for å oppfylle eventuelle bestillinger som er plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne Ordreinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Sjekke våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
  • I tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.

  Vi bruker Enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å sjekke for potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar gjennom og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

  Deling av din personlige informasjon
  Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på en stevning, ransakelsesordre eller annet lovmessig krav om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

  Atferdsreklame
  Som beskrevet ovenfor, bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiatives ("NAI") opplæringside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:

  I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances opt-out-portal på: http://optout.aboutads.info/.

  Ikke spor
  Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukerpraksis når vi ser et "Do Not Track"-signal fra nettleseren din.

  Dine rettigheter
  Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og be om at din personlige informasjon rettes opp

  I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, vil vi informere om at vi behandler informasjonen din for å oppfylle eventuelle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er nevnt ovenfor. Dessuten, vær oppmerksom på at din informasjon vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

  Oppbevaring av data
  Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi beholde dine bestillingsopplysninger for våre registre med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

  Endringer
  Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen for å gjenspeile, for eksempel, endringer i våre praksiser eller av andre operative, juridiske eller regulatoriske grunner.

  Mindreårige
  Nettstedet er ikke ment for enkeltpersoner under 18 år.

  Kontakt oss
  For mer informasjon om våre personvernspraksiser, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss på e-postadressen hei@strompe.no eller per post ved å bruke detaljene som er oppgitt nedenfor:

  STRØMPE - Oslo Retail AS
  C/O Direct House Oslo AS
  Industriveien 2
  1481 Hagan
  NORGE