NORSK NETTBUTIKK • FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR

 • 0

  Handlekurven din er tom

  Om oss

  STRØMPE startet med et butikk konsept på Storo Storsenter i Oslo august 2018, og lanserte nettbutikk våren 2020. STRØMPE er en spesialbutikk som tilbyr strømpebukser, sokker, leggings og annet tilbehør fra kjente varemerker av høy kvalitet. Hvert produkt er nøye utvalgt for å gi deg topp komfort fra ledende merker på markedet.

  STRØMPE er et familiedrevet selskap med Kristin & Geraldy. I over 15 år har de drevet skobutikker og agentur, før de så potensialet med sokker, strømpebukser og andre praktiske produkter vi trenger.

  Kristin er utdannet art director/grafisk designer og Geraldy har utdanning innen økonomi. Med bakgrunn fra henholdsvis Hardanger og New York, så bor og jobber paret dynamisk sammen med sine ulike bakgrunner i Oslo. 

  Fra februar 2024 er STRØMPE nå kun som nettbutikk. Du kan ringe oss på484 63 757og ta bestilling over telefon, der du enkelt betaler med Vipps. Eller du kan legge inn en vanlig nettbestilling. Du kan ringe for veiledning eller info om tidligere kjøp,
  og sende oss en email til
  hei@strompe.no

  STRØMPE ønsker å være et moderne konsept med god produktkunnskap og beste service til deg! Vi håper du fortsetter å følge oss! Takk.

  Artikkel fra Storo Storsenter.